Aviz juridic | Dangerous Substances e-tool | EU-OSHA
Prima pagina EU-OSHA logo
EU logo
Locuri de muncă sănătoase prin MANAGEMENTUL SUBSTANȚELOR PERICULOASE

Aviz juridic

Declinarea responsabilității


Agenția Europeană pentru Securitate și Sănătate în Muncă asigură funcționarea acestui site pentru a îmbunătăți accesul publicului la informațiile privind activitățile agenției și pentru a facilita accesul la informații din domeniul securității și sănătății în muncă. Scopul nostru este să oferim informații actualizate și exacte. Vom încerca să corectăm toate erorile care ni se aduc la cunoștință. Agenția nu își asumă însă nicio responsabilitate sau răspundere pentru informațiile de pe acest site.


Aceste informații:


  • au doar un caracter general și nu sunt menite să abordeze circumstanțele specifice ale vreunei persoane sau entități anume;
  • nu sunt întotdeauna exhaustive, complete, exacte sau actualizate;
  • conțin uneori trimiteri către alte site-uri asupra cărora agenția nu exercită niciun control și pentru care nu își asumă responsabilitatea;
  • nu constituie consiliere profesională sau juridică (dacă aveți nevoie de consiliere specifică, trebuie să vă adresați întotdeauna unui profesionist cu calificarea necesară).

Deși unul dintre scopurile noastre este să reducem cât mai mult posibil întreruperile cauzate de erori tehnice, este posibil ca unele date sau informații de pe site-ul nostru să fi fost create sau structurate în fișiere sau formate care conțin erori, de aceea nu putem garanta că serviciul nostru nu va fi întrerupt sau afectat de asemenea probleme. Agenția nu își asumă responsabilitatea pentru problemele de acest tip survenite în urma utilizării acestui site sau a oricăror site-uri externe accesate prin linkurile de pe acest site.


Această declinare a responsabilității nu este menită să limiteze răspunderea agenției în cazul eventualei încălcări a dispozițiilor prevăzute în legislația națională aplicabilă și nici nu exclude răspunderea acesteia în situațiile care nu pot fi excluse în temeiul legislației respective.


Traducerea a fost asigurată de Centrul de Traduceri (CdT, Luxemburg), pe baza textului original în limba engleză.


Drepturi de autor


© Agenția Europeană pentru Securitate și Sănătate în Muncă


Reproducerea este autorizată cu condiția menționării sursei, cu excepția cazurilor în care se prevede altfel.
Atunci când este necesară permisiunea prealabilă pentru reproducerea sau folosirea informațiilor textuale și multimedia (sunet, imagini, software etc.), această permisiune anulează permisiunea generală menționată mai sus și trebuie să se indice în mod clar eventualele restricții de utilizare.