Împărţirea postului

Aceasta este o relaţie de angajare în care un singur angajator angajează doi (sau mai mulţi) lucrători pentru a ocupa un singur post cu normă întreagă. Este o formă de muncă cu normă redusă prin care postul care este împărţit beneficiază în permanenţă de personal.  (Sursa)

Învăţarea pe tot parcursul vieţii

Învăţarea pe tot parcursul vieţii se referă la toate activităţile de învăţare realizate în timpul vieţii, cu scopul îmbunătăţirii aptitudinilor, cunoştinţelor şi competenţelor. Este un concept larg, care implică faptul că educaţia unei persoane este flexibilă, diversă şi disponibilă la diverse momente şi locuri de-a lungul întregii vieţi. Învăţarea pe tot parcursul vieţii include întreaga gamă de învăţare formală, neformală şi informală.  (Sursa)

Întoarcerea la locul de muncă

Întoarcerea la locul de muncă este un concept care se referă la toate procedurile şi iniţiativele care au scopul de a facilita reintegrarea la locul de muncă a persoanelor care experimentează o reducere a capacităţii sau capabilităţii de muncă, fie din cauza invalidităţii, a bolii sau a îmbătrânirii